Winterfeest januari 2024 - KaDeeke

Gepubliceerd opdonderdag 29 februari 202410.59 u.
Donderdag 11 januari 2024 vond het winterfeest van KaDeeke plaats. Omdat wij graag feesten, want bij elk feest hoort lekkers. Omdat wij houden van gezelligheid. Omdat wij graag de vinger aan de pols houden.

Het winterfeest is een informeel ontmoeten tussen ouders, kinderbegeleiders, leidinggevenden. Het geeft ons de kans de banden aan te scherpen, te luisteren naar feedback of gewoon een bevragen van hoe het gaat. Deze kleine momenten zijn zo belangrijk. Voor ons als kinderdagverblijf, maar ook voor de allerkleinsten. “Kinderen voelen zich sneller thuis op een plek als ook hun gezin er echt welkom is. Ouders hebben meer vertrouwen in de werking van de voorziening als ze het zelf van nabij mogen ervaren. Medewerkers krijgen extra voldoeding wanneer ze van gezinnen zelf horen en zien wat hun werk voor hen betekent.”* Dus ja! Wij vinden elke gelegenheid voor ontmoeting de ideale gelegenheid voor een feestje.

Het was een gezellige drukte, met heel veel lekkers gebakken door de medewerkers. Het was een editie die zeker voor herhaling vatbaar is. Hop naar het zomerfeest! Of toch eerst nog een lente-editie? ;-)

*Ontmoeten is simpel … maar niet altijd gemakkelijk. N. GEENS, I. HEMERYCK; L. LAMBERT, 2017, p.15
** Foto’s Moony Carrasco