Werken bij Zorg Vilvoorde

Werken bij Zorg Vilvoorde is synoniem voor het aanbieden van aantrekkelijke en betaalbare zorg dicht bij de doelgroep.

Zorgen voor mensen gebeurt in de eerste plaats door mensen. Dagelijks zetten zo’n 250 personeelsleden zich in om de levenskwaliteit van jong en oud te garanderen. Bij al onze zorgdiensten staat één ding centraal: het bieden van een kwalitatieve en professionele zorg in een vertrouwde huiselijke omgeving.

Kan jij je hierin vinden? En wil je deel uitmaken van onze fantastische zorggroep? Dat kan!

Bekijk de  VACATURES  bij Zorg Vilvoorde! 

Volg ons op Facebook en LinkedIn en blijf op de hoogte van onze vacatures.

Waarom werken  bij Zorg Vilvoorde?

We sommen hieronder vier redenen op waarom het zo goed werken is bij Zorg Vilvoorde.

1.     Groei en ontplooiing 

Zorgen voor mensen gebeurt in de eerste plaats door mensen. We geloven sterk in het unieke van elk individu en bieden onze klanten én medewerkers kansen om te groeien en zich te ontplooien. Wie werkt bij Zorg Vilvoorde krijgt voldoende feedback en opleidingen om zijn competenties en talenten verder te ontwikkelen.

2.     Aangename werkomgeving 

Werken bij Zorg Vilvoorde is inderdaad aantrekkelijk. Je komt terecht in een groene en aangename omgeving binnen de stad. Alle sites van het Zorg Vilvoorde liggen dicht bij het water of een park. De twee grootste sites – het WZC en het kinderdagverblijf KaDeeke– zijn bovendien recent gebouwd of vernieuwd. Je beschikt over alle nodige materialen om een kwalitatieve zorg op maat te bieden.

Onze dienstverlening vindt uitsluitend plaats in Vilvoorde. De afstand tussen de verschillende locaties en/of klanten is bijgevolg beperkt.

3.     Werk en privé in balans 

Zorg Vilvoorde is een vereniging opgericht vanuit de stad en het OCMW Vilvoorde. Je geniet dus de voordelen van de openbare sector en daardoor wordt een goede balans tussen werk en privé mogelijk.

Dat houdt onder meer het volgende in: gunstige verlofregeling, verschillende mogelijkheden tot loopbaanonderbreking en kinderopvang binnen onze organisatie (0 tot 3 jaar).

4.     Je doet er toe!

Als medewerker van Zorg Vilvoorde vorm je een belangrijke, zo niet dé belangrijkste schakel in het realiseren van een kwalitatieve zorg. Personen die werken bij Zorg Vilvoorde zijn experten binnen hun domein. Zij worden gestimuleerd mee te denken en initiatief te nemen. Onze medewerkers maken stuk voor stuk het verschil, daar zijn we 100% van overtuigd.

Hebben we je overtuigd om te werken bij Zorg Vilvoorde?

Bekijk dan de vacatures bij Zorg Vilvoorde!

Spontaan solliciteren kan ook

Wil je werken bij Zorg Vilvoorde, maar vind je geen vacature die aansluit bij jouw profiel en verwachtingen? Solliciteer dan spontaan.

Verstuur je cv en motivatiebrief naar job@zorgvilvoorde.be.

Werken bij Zorg Vilvoorde als enthousiaste vrijwilliger?

Ben je graag onder de mensen en help je graag anderen? Dan ben jij degene die we zoeken!

Zorg Vilvoorde is altijd op zoek naar vrijwilligers om onze zorgverleners in het woonzorgcentrum en de lokale dienstencentra bij te staan. In onze brochure vind je meer informatie terug over wat vrijwilligerswerk allemaal inhoudt.

Meer info nodig?

Neem contact op met WZC Filfurdo en/of de lokale dienstencentra.

Geïnteresseerd en geïnspireerd?

Op www.vilvoordevrijwilligt.be vind je een overzicht van alle vacatures.

Op vrijwilligerswerk.be staan alle vacatures voor vrijwilligerswerk in Vilvoorde.

Meer info nodig? Neem contact met ons op!

Contact

Personeelsdienst

Adres
Vlaanderenstraat 2 , 1800 Vilvoorde Site Ter Linde
Tel.
02 447 07 12
personeelsdienst@zorgvilvoorde.be

Openingsuren