Week van de kinderopvang 2023

Gepubliceerd opdinsdag 24 oktober 202310.16 u.
Naar jaarlijkse gewoonte werd ook dit jaar de ruime sector van de kinderopvang in de kijker gezet. Dit jaar gebeurde dit wel heel letterlijk tijdens de week van de kinderopvang 2023.

De medewerkers van het kinderdagverblijf werden een hele week in de spotlights gezet, met chocolade, een compliment of een goodiebag met niets dan goeds voor de zorgende handen.

Dagelijks ontvangt kinderdagverblijf KaDeeke van Zorg Vilvoorde een 100-tal kindjes. Dagelijks worden zij omringd door de meest zorgende handen van Vilvoorde. Van huishoudelijk medewerker over administratief medewerker en teamcoach tot kinderbegeleider, elke dag staan deze sterkmakers klaar om het beste van zichzelf te geven en een warme start voor elk kindje aan te bieden. Samen met de kinderen gaan onze helden dagelijks op ontdekkingsreis. Elke dag opnieuw werken onze medewerkers mee aan de kwaliteitsvolle kinderopvang van KaDeeke.

Een hele week werden de sterkmakers van KaDeeke spotlights gezet. Nu eens met chocolade, dan met eens met een compliment. Halfweg de week werden ze verwend met een heerlijk ontbijt als start van de dag en op vrijdag ontvingen de medewerkers een goodiebag met alleen maar goeds voor de zorgende handen aangeboden door de personeelskring van Zorg Vilvoorde.