Zilvermobiel

WAT HOUDT DIT IN?

Zorg Vilvoorde heeft een mindermobielencentrale voor inwoners van Vilvoorde met verplaatsingsmoeilijkheden. Mensen die moeilijk te been zijn en het openbaar vervoer niet meer kunnen nemen, komen vaak in een moeilijke situatie terecht. Onze vrijwillige chauffeurs brengen u naar waar u wil: de kapper, dokter, familiebezoek, ziekenhuis, scrabble…

VOOR WIE IS HET?

Voor minder mobiele inwoners van Vilvoorde, die voldoen aan een inkomensvoorwaarde. Op huisbezoek geven we u de nodige informatie en wordt uw specifieke situatie bekeken. Ter plaatse kan u ingeschreven worden.

WAT KOST HET?

De verzekeringsbijdrage kost 12 euro per jaar. Vanaf 1/07 betaalt u nog 6 euro. U ontvangt een lidkaart en bent verzekerd.

U betaalt 0,42 euro per gereden km. Het aantal gereden kilometers wordt berekend vanaf het thuisadres van de chauffeur en terug.

Per rit betaalt u  1 euro administratiekost.  De afrekening gebeurt contant aan de chauffeur.

HOE WERKT HET?

Om een rit aan te vragen, belt u minstens twee werkdagen op voorhand naar het nummer 02 447 07 60 of 61 of mailt u naar zilvermobiel@zorgvilvoorde.be. De dispatch is elke werkdag bereikbaar tussen 10 en 12 uur. We zoeken telkens de chauffeur die het dichtst bij u woont en beschikbaar is.

Contact

Zilvermobiel

Adres
Vlaanderenstraat 2 , 1800 Vilvoorde site ter linde
Tel.
02 447 07 61
GSM
02 447 07 60
zilvermobiel@zorgvilvoorde.be

Openingsuren