Missie, Visie en Kernwaarden en Kerncompetenties

Hieronder maken we graag de missie, visie en kernwaarden van Zorg Vilvoorde en de kerncompetenties van onze medewerkers duidelijk.

Missie

Samen zorgen we voor een warm Vilvoorde
Zorg Vilvoorde, iedereen welkom

Visie en kernwaarden

De visie geeft aan hoe wij onze missie willen realiseren.

Zorg Vilvoorde, da’s geen bedrijf. Wél een familie waar iedereen welkom is. Wat ons zo uniek maakt binnen het zorglandschap? Wij gaan volop voor bereikbaarheid, persoonlijkheid en verbondenheid.

Bereikbaar

We werken dan wel lokaal, maar onze zorg staat open voor iedereen. Elke dag zetten we ons in voor jong en oud, voor elkaar, voor de Vilvoordenaar. Zo gaan we voor dat thuisgevoel.

Persoonlijk

Voor ons is iedereen uniek en de moeite waard: klant, bewoner, bezoeker en collega. Persoonlijke ontwikkeling en aandacht voor het individu vinden we dan ook enorm belangrijk. Net zoals ruimte voor diversiteit.

Verbonden

Zorg geven we met iedereen samen. We helpen elkaar als dat nodig is en steunen elkaar door dik en dun. De zorg is wat ons bindt, een gedeelde roeping en de reden waarom we de handen in elkaar slaan.

Kerncompetenties

Om deze missie, visie en kernwaarden te kunnen realiseren, dient elke medewerker van Zorg Vilvoorde drie kerncompetenties te hebben.

De eerste kerncompetentie is inlevingsvermogen. We luisteren echt naar anderen en leven ons in in hun standpunten en gevoelens. We houden hiermee rekening in ons handelen. We willen anderen oprecht begrijpen en zijn gevoelig voor het menselijke.
We staan open voor de diversiteit van onze klanten en collega’s en kunnen hier op een respectvolle manier mee omgaan.

De tweede kerncompetentie is initiatief nemen. We ondernemen acties uit eigen beweging en zien kansen voor onze klanten en organisatie. We staan open voor verandering en zoeken actief naar inspiratie en mogelijkheden tot verbetering. We streven naar originele en vernieuwende oplossingen en voorstellen.

De derde kerncompetentie is teamwerk en loyauteit. We voelen ons verbonden met, komen op voor en verdedigen de organisatie- en teambelangen bij anderen. Hierbij stemmen we ons gedrag en activiteiten af op de noden, prioriteiten en objectieven van de organisatie en het team. We tonen een echte intentie tot constructief samenwerken met anderen binnen en buiten het team. We willen deel uitmaken van een organisatie, een team en anderen erbij betrekken. We stellen samenwerking boven competitiviteit.

Contact

Zorg Vilvoorde

Adres
Harensesteenweg 72 , 1800 Vilvoorde Routebeschrijving
Tel.
02 447 07 00
info@zorgvilvoorde.be

Openingsuren