Donderdag 28 maart vierden we onze fantastische vrijwilligers.

Gepubliceerd opdinsdag 9 april 20248.38 u.
Ze zijn ondertussen met maar liefst 125 binnen zorg Vilvoorde. Samen hebben ze in 2023 een indrukwekkende 10.000 uren aan zorg en hulp geboden , verspreid over onze 4 lokale dienstencentra en WZC Filfurdo.

Het was dus hoog tijd om deze geweldige mensen in het zonnetje te zetten en dat hebben we gedaan met een geweldig feest. Het eten was om van te watertanden en de sfeer was ongelooflijk gezellig.

Nogmaals 10.000 keer dank aan al onze geweldige vrijwilligers! Jullie zijn echt de helden van onze gemeenschap.

Onze vrijwilligerscoördinator schreef ook nog een dankwoord.

“Hallo iedereen,

En daarmee bedoel ik in de eerste plaats jullie vrijwilligers allemaal.

Want we zijn hier vandaag niet alleen om gezellig samen te zijn, iets lekker te eten en een danske te placeren. Maar ook om onze dankbaarheid uit te spreken voor elk van jullie buitengewone inzet en vrijgevigheid. Vrijgevigheid in vriendschap, zorgzaamheid en in het ondersteunen van mij en mijn collega’s. Want we moeten eerlijk zijn. Waar zouden we als organisatie staan zonder al die vrijgevigheid? En alsof dat nog niet genoeg is, doen jullie dit ook nog eens met een glimlach.

Zonder het te beseffen doen jullie grootse dingen. Zonder het te beseffen spelen jullie dag in dag uit een hele belangrijke rol in onze samenleving. Namelijk het creëren van verbinding.

Dus ik en mijn collega’s kunnen niet genoeg dank je wel zeggen. Maar vanuit het diepste van ons hart zeggen we uitdrukkelijk BEDANKT. JULLIE zijn de ware helden.

Ik wil van de gelegenheid ook gebruik maken om mijn collega’s te feliciteren. Want het is dankzij hen dat we alweer kunnen genieten van mooi versierde tafels. Ik zie dat ze er alweer hun talent en werk hebben ingestoken.

Om mijn dankwoordje te eindigen zou ik willen zeggen, laat het jullie smaken. Want het ziet er fantastisch uit. Leef jullie uit op de dansvloer. En vergeet zeker jullie lievelingsnummer niet aan te vragen.

Veel plezier op JULLIE feest.”