Assistentiewoningen

Word je een dagje ouder? Is je woning te groot geworden? Wordt het moeilijk om de trappen te nemen? Wil je zelfstandig wonen in een comfortabel appartement dat aan je leeftijd en noden is aangepast? Dan ben je hier aan het juiste adres. In de assistentiewoningen van Zorgbedrijf Vilvoorde zit je goed omdat extra hulp nabij is zodra je dat nodig hebt. Je kan veel langer zelfstandig en op eigen benen in je eigen omgeving leven.

Fysiek ging het wat slechter, maar toch was ik niet klaar voor een woonzorgcentrum. Voor mij is een assistentiewoning ideaal. Al mijn buren zijn leeftijdsgenoten en ik sta op mijn eigen benen."
Paulette Van Steenwinkel, 68 jaar 

49 assistentiewoningen te huur 

Het Zorgbedrijf Vilvoorde verhuurt 49 assistentiewoningen verspreid over twee gebouwen die mooi naast elkaar liggen – ’t Poorthuys en Steenkaai.

Je woont er volledig zelfstandig in een instapklaar appartement dat maximaal is afgestemd op jouw comfort en veiligheid.

Bovendien kan je rekenen op een aantal voordelen en diensten die je leven een stuk gemakkelijker maken.

  • De technische dienst helpt je met problemen in het gebouw.
  • De betalende diensten van Gezinszorg geven je extra zorg en ondersteuning indien dat nodig is.
  • Je buren zijn mensen met dezelfde behoeften en noden, je kan je verhaal dus kwijt aan mensen die je situatie begrijpen.

Sociaal contact promoten we trouwens heel sterk, net omdat een babbel zo belangrijk is. ’s Middags kan je ervoor kiezen je warme maaltijd te nuttigen in de gemeenschappelijke eetzaal.

Let wel, niets moet. Eet je liever in je eigen assistentiewoning, dan mag dat gerus

Jij, en jij alleen, blijft baas over je eigen leven. Jij, en jij alleen, beslist wat je doet.” 

Wees welkom! Heb je meer informatie nodig? Dan staan onze maatschappelijk werkers klaar om je alle nodige informatie te geven.

Meer info?

Contact

Filfurdo

Adres
Harensesteenweg 72 , 1800 Vilvoorde
Tel.
02/447 05 00
filfurdo@zorgvilvoorde.be

Volg ons op

Openingsuren