23 juni 2024 Dag van de mantelzorg

Gepubliceerd opmaandag 1 juli 202411.43 u.
Onder een stralende zon organiseerden Zorg Vilvoorde een wandelzoektocht voor de dag van de mantelzorg! Deze dag is bedoeld om de onmisbare rol van mantelzorgers te erkennen en te waarderen. En hen een moment van ontspanning en verbinding te bieden.

Mantelzorgers en sympathisanten konden in de wijk Houtem aan het LDC Den Dries vertrekken voor een rolstoelvriendelijke wandelzoektocht. Wie de vragen beantwoordde maakte kans op één van de vele mooie prijzen. Na het wandelen werden ze getrakteerd op vers gebakken pannenkoeken en taart.

Waarom deze wandeling?

Mantelzorgers zijn de stille helden in onze samenleving. Ze besteden vele uren aan de zorg van hun geliefde en dat is vaak ten koste van hun eigen vrije tijd. Een wandeling biedt dan niet alleen een welgekomen afwisseling, maar ook om te genieten van elkaars gezelschap.

Bedankt voor jullie onvermoeibare inzet!

We willen alle deelnemers bedanken voor hun aanwezigheid en positieve energie. Jullie inzet en toewijding maken een wereld van verschil en we hopen dat deze wandeling een klein gebaar van onze grote waardering voor jullie werk heeft kunnen overbrengen.

Doe volgende keer mee!

Kon je er dit jaar niet bij zijn? Geen zorgen, we plannen al onze volgende activiteit! Houd zeker onze website en sociale media in de gaten voor onze toekomstige evenementen. Samen maken we van elke “Dag van de mantelzorger” een speciale dag